Eigenschappen


WILT U UW EIGENDOM IN ONTINYENT OF COCENTAINA VERKOPEN?

Neem contact met ons op

Eigendommen te koop in Muro de Alcoy

Van HOMES IN COSTA BLANCA willen we dat mensen die op zoek zijn naar een andere en magische plek onze eigendommen te koop in Muro de Alcoy leren kennen, evenals de voordelen van het leven in deze charmante stad. Muro de Alcoy is veel meer dan landschappen, klimaat en rust. Deze stad zal u om vele redenen vanaf het eerste moment boeien:

 • Het is een kleine stad die rust, natuur, vrije tijd en ontspanning biedt.
 • Het ligt heel dicht bij de stad Alcoy vol met recreatie, cultuur, winkels en eersteklas fabrieken.
 • Het voorrecht om weinig te zijn: wonen in een stad met weinig inwoners geeft je meestal de veiligheid en het vertrouwen die je nodig hebt om van je stad een thuis te maken.
 • Een ideaal klimaat: het mediterrane klimaat heerst in het gebied: de winters zijn milde en hete zomers, afgewisseld door riviergebieden en hun groene ruimten.
 • Levendige sferen: Muro de Alcoy is een stad met een feestelijke traditie en de populaire festivals zullen een bron van plezier zijn waar u dol op zult zijn.
 • Dicht bij de natuur: de rivier de Serpis, La Font Rotja of de Polop-vallei zijn enkele van de natuurlijke landschappen in de omgeving van Muro de Alcoy.

Deze zes redenen zijn ongetwijfeld niet voldoende om u alle charmes te vertellen die u zult vinden als u in Muro de Alcoy woont. We willen dat je ze zelf ontdekt: kom en bezoek deze magische hoek van de Spaanse Middellandse Zee.


Woon in een van onze panden te koop in Muro de Alcoy, een stad midden in de natuur en met een hoge levenskwaliteit

Wilt u midden in de natuur of midden in de stad wonen? Bent u op zoek naar een villa of een praktische woning? We hebben een breed scala aan eigendommen te koop in Muro de Alcoy, aangepast aan alle smaken en behoeften. U kunt kiezen tussen:

 • Goedkope herenhuizen met alle comfort en diensten binnen handbereik
 • Zonnige landhuizen in verschillende stijlen en kenmerken
 • Elegante rustieke chalets met zwembad en naast de berg

Met de aankoop van een van onze huizen te koop in Muro de Alcoy, verzekert u zich van een winstgevende investering dankzij de superconcurrerende prijzen en, gelegen in een landelijke en gezellige stad, zult u genieten van een ontspannen levensstijl.


Bespaar tijd en geld bij het bezoeken van onze eigendommen te koop in Muro de Alcoy

Als u geïnteresseerd bent in onze eigendommen te koop in Muro de Alcoy, bieden wij u de mogelijkheid om elk detail te waarderen via een videogesprek. Op de dag en tijd die we van tevoren hebben afgesproken, laat een van onze makelaars je live de door jou gekozen woning zien terwijl hij je alle details vertelt en je vragen beantwoordt. Met deze methode krijg je:

 • Bespaar tijd: reis duizenden kilometers vanuit uw land van herkomst, hotelreserveringen, transfers...
 • Geld besparen: accommodatie, vluchten, maaltijden…
 • Neem nu contact met ons op door de manier te kiezen die u het beste bevalt:
 • Telefoon: +34 649 430 894 E-mail: info@homesincostablanca.com Kantoor: Miquel d'Helena, 16 – 03828 Planes (Alicante)

Laatste Nieuws8 sep 2023

Maak uw droom waar in dit landhuis te koop in Albaida

Kunt u zich voorstellen dat u op een plek woont omringd door natuur, rust en schoonheid? Wilt u genieten van een mediterraan klimaat, bijna het hele jaar door zon en een heerlijke keuken? U zult zeker graag dit landhuis te koop in Albaida ontdekken, een unieke kans om uw dromen waar te maken....

Lees meer +


30 aug 2023

Huizen te koop in Ontinyent: woon dichtbij de mooiste plekjes in...

Wilt u wonen op een plek midden in de natuur, waar u in de zomer kunt genieten van een verfrissende duik, kunt picknicken met uw familie of vrienden, kunt wandelen of fietsen door spectaculaire landschappen? Wij nodigen u uit om onze huizen te koop in Ontinyent te ontdekken, waar u al uw dromen...

Lees meer +

ONLINE VIEWINGS ONLINE VIEWINGS