Eigenschappen


WILT U UW EIGENDOM IN ONTINYENT OF COCENTAINA VERKOPEN?

Neem contact met ons op

Landhuizen te koop in Cocentaina

Gelegen tussen de Sierra de Mariola en de rivier de Serpis, in een natuurlijke omgeving van grote schoonheid en diversiteit, zijn onze landhuizen te koop in Cocentaina de beste landelijke bestemmingen om de verbinding te verbreken. Deze stad met mediterrane traditie biedt andere voordelen die je niet over het hoofd mag zien, zoals:

 • Breed scala aan diensten en onverslaanbaar klimaat: met meer dan 300 zonnige dagen per jaar zijn de winters mild, zodat je op elk moment kunt genieten van je favoriete buitenactiviteiten.
 • Feestelijke traditie: die komt tot uiting in evenementen zoals de Fira de Tots Sants, het Patroonheiligenfeest ter ere van Sint Hippolytus Martelaar, het Moren- en Christenenfeest, Carnaval en de Paasweek.
 • Lokale gastronomie: de typische keuken valt ook op, met gerechten als gebakken rijst, olleta contestana, blanquet en pastissets.

Bovendien hebben onze eigendommen te koop in Cocentaina een grote populariteit verworven op de vastgoedmarkt, en wekken ze zowel nationaal als internationaal grote belangstelling op vanwege de rust, privacy en harmonie die ze bieden dankzij hun ligging: omringd door de natuur en met een totale afwezigheid van storende geluiden.


Als je een liefhebber bent van plattelandstoerisme, zullen onze landhuizen te koop in Cocentaina je betoveren

Onze landhuizen te koop in Cocentaina zijn buitengewoon aantrekkelijke opties om te wonen, te genieten van weekendjes weg of langere tijd door te brengen. Hun bevoorrechte locaties, omringd door bomen en weelderige natuur, en hun oriëntaties die optimaal gebruik maken van het zonlicht, geven je de mogelijkheid om een gezonde levensstijl aan te nemen in volledig contact met de natuurlijke omgeving. Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn:

 • Barbecueplaats om te genieten van maaltijden in de buitenlucht.
 • Open haard om een gezellige sfeer te creëren.
 • Buitenzwembad om af te koelen en te ontspannen.
 • Grote buitenruimtes om te genieten van momenten van rust.
 • Nabijheid van de recreatiemogelijkheden die Cocentaina te bieden heeft.
 • Indrukwekkend panoramisch uitzicht op groene ruimten.

Als je geïnteresseerd bent in landelijk onroerend goed, dan is HOMES IN COSTA BLANCA het ideale makelaarskantoor voor jou, want wij zijn gespecialiseerd in landhuizen en fincas in de pittoreske dorpjes in het binnenland van de Costa Blanca: Ontinyent, Benilloba, Bocairent, Cocentaina, Gorga, Muro de Alcoy...


Markeer een keerpunt in je leven en verhuis naar een van onze landhuizen te koop in Cocentaina

Als je op zoek bent naar een rustig en gezond leven, kies dan voor een van onze landhuizen te koop in Cocentaina. Neem onmiddellijk contact met ons op en een van onze makelaars, die vloeiend uw taal spreekt, zal u een complete service bieden om de aankoop van dit huis te vergemakkelijken.

 • Bel ons op: +34 649 430 894.
 • Stuur ons een e-mail naar info@homesincostablanca.com.
 • Vul het contactformulier in.
 • Bezoek ons kantoor gelegen aan calle Miquel d'Helena, 16 - 03828 Planes (Alicante).

Laatste Nieuws26 mei 2023

Dit is de villa te koop in Benissa die ervoor zorgt dat je verliefd...

Wat is er speciaal aan deze villa te koop in Benissa? Als u overweegt een villa aan de Costa Blanca te kopen, heeft u vast Benissa opgemerkt, een van de meest charmante steden in Alicante . Benissa heeft alles wat je maar kunt wensen: bevoorrecht klimaat droomstranden en baaien oude...

Lees meer +


19 mei 2023

Percelen te koop in Planes met uitzicht op het stuwmeer: de ideale...

Kun je je voorstellen dat je omringd bent door een idyllische natuurlijke omgeving in het hart van de Costa Blanca? Wilt u een droomhuis dat aan al uw eisen voldoet? Neem contact op met HUIZEN IN COSTA BLANCA en uw dromen zullen uitkomen. Wij bieden u percelen te koop aan in Planes met uitzicht...

Lees meer +