Eigenschappen
Instagram Homes in Costa Blanca


WILT U UW EIGENDOM IN ONTINYENT OF COCENTAINA VERKOPEN?

Neem contact met ons op

Eigendommen te koop in Ontinyent

In de Valenciaanse Gemeenschap zijn er prachtige verborgen hoekjes, gelegen in het binnenland, die uw aankoopkeuze kunnen beïnvloeden, zoals het geval is met onze eigendommen te koop in Ontinyent. Als u besluit een woning te zoeken en naar Ontinyent te verhuizen, kan deze stad u tal van voordelen bieden. Ontinyent, gelegen in de regio La Vall d'Albaida naast de rivier de Clariano, heeft erkenning gekregen op het gebied van plattelandstoerisme dankzij zijn indrukwekkende rivierlandschappen, zijn gevarieerde gastronomische aanbod en zijn festiviteiten. Met meer dan 30.000 inwoners en bergachtig terrein biedt deze gemeente een levendige bevolking en een aantrekkelijke geografie. Bovendien vertaalt de nabijheid van de steden Valencia en Alicante zich in een reis van minder dan een uur om ze te bereiken. De festiviteiten zijn een prominent element in Ontinyent en maken deel uit van het erfgoed, waaronder de beroemde Moren en Christenen festivals, het Patroonsfeest van La Purísima, de Heilige Week en Pasen, evenals de Ontinyent Fair. Niet alleen dat, Ontinyent heeft ook verschillende emblematische monumenten en een breed cultureel aanbod waar de inwoners trots op zijn.

 • Walls of Onteniente : gecatalogiseerd als een bezit van cultureel belang.
 • Barrio de la Vila : de meest populaire en bekend als de oude stad.
 • Pou Clar : Natuurlijke zwembaden gelegen aan de rivier de Clariano en omgeven door een prachtige natuurlijke omgeving.
 • Hermitage van Sant Esteve : het emblematische uitkijkpunt van Ontinyent waar u de Vall d'Albaida kunt bewonderen. Bovendien is het perfect om uit te rusten en buiten te eten, aangezien het gebied is uitgerust met paella-pannen en servies.
 • Valenciaans Textielmuseum : de lange textieltraditie wordt weerspiegeld in dit museum.
 • Museum van de Reuzen en Groothoofden: tentoonstelling van de reuzenpoppen die de hoofdrol spelen in de lokale festiviteiten.


Welk type onroerend goed te koop in Ontinyent zou u graag willen zien?

Bij HOMES IN COSTA BLANCA bieden we u een breed en betaalbaar aanbod van woningen te koop in Ontinyent met verschillende stijlen, locaties en kenmerken, zodat niemand achterblijft zonder zijn droomhuis:

 • Herenhuizen in het centrum: toegang tot alle diensten te voet
 • Landhuizen met vrij uitzicht : met een groot terrein en een spectaculair uitzicht, zijn ze perfect om de stress los te koppelen en contact te maken met de natuur.
 • Villa's in mediterrane en traditionele stijl in perfecte staat met zwembad : de beste optie om luxe, privacy en ontspanning te combineren.
 • Rustieke eigenschappen : deze optie is de meest authentieke om in een bevoorrechte natuurlijke omgeving te wonen.
 • Een te renoveren boerderij met een middeleeuwse toren en een oneindig perceel met olijf- en dennenbossen. Een unieke kans om een historisch en exclusief pand te bezitten, met een 13e-eeuwse toren en een indrukwekkende landuitbreiding.

Als u het lawaai van de stad wilt ontvluchten en wilt verhuizen naar een landelijke plek waar u kunt zonnebaden, genieten van privacy en contact kunt maken met de natuur wanneer u maar wilt, dan zijn onze huizen te koop in Ontinyent perfect voor u.


We hebben ook onroerend goed te koop in Ontinyent tegen schandalige prijzen en klaar om naar uw wens te hervormen

Als u een project op maat wilt waarmee u een huis kunt hervormen en aanpassen aan uw wensen, waarbij u uw creativiteit de vrije loop kunt laten, vindt u in deze catalogus eigendommen te koop in Ontinyent die zeer geschikt zijn vanwege hun betaalbare prijzen. Raadpleeg elk type informatie dat is ontstaan door:


Laatste Nieuws15 mei 2024

Bent u op zoek naar een privéparadijs op het platteland? Deze villa...

Wanneer u op zoek gaat naar een villa te koop in Cocentaina , krijgt u de mogelijkheid om een onroerend goed en een benijdenswaardige levensstijl te hebben. Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in je nieuwe landhuis in Cocentaina , waar de rust en schoonheid van de omgeving samen...

Lees meer +


10 mei 2024

Mediterrane groene schatten: ontdek de natuurparken Font Roja en...

Dompel jezelf onder in het groene hart van de Spaanse Middellandse Zee met de natuurparken Font Roja en Sierra de Mariola. Deze beschermde ruimtes zijn een eerbetoon aan de biodiversiteit en een toevluchtsoord voor de avontuurlijke geest, terwijl ze een breed scala aan buitenactiviteiten...

Lees meer +

ONLINE VIEWINGS ONLINE VIEWINGS