Eigenschappen
Instagram Homes in Costa Blanca


WILT U UW EIGENDOM IN ONTINYENT OF COCENTAINA VERKOPEN?

Neem contact met ons op

Makelaars in Cocentaina

Gelegen tussen de majestueuze Sierra de Mariola en de serene rivier de Serpis, in een omgeving van diverse natuur en uitzonderlijke schoonheid, openen onze makelaars in Cocentaina de deuren naar een onvergelijkbare landelijke wereld. Dit pittoreske stadje met mediterrane traditie biedt een reeks voordelen die u niet mag missen:

 • Bevoorrecht weer: Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar en milde winters geniet u van een benijdenswaardig klimaat waardoor u het hele jaar door buiten kunt leven.
 • Traditionele feesten: Traditie komt tot leven tijdens evenementen zoals de Fira de Tots Sants, de patroonheilige feesten van San Hipólito Mártir, de Moren en Christenen feesten, carnaval en de Goede Week.
 • Culinaire hoogstandjes: De lokale keuken is een genot, met emblematische gerechten zoals gebakken rijst, olleta contestana, blanquet en gebak.

Bovendien hebben onze panden te koop in Cocentaina de aandacht getrokken van de vastgoedmarkt, wat zowel nationaal als internationaal interesse heeft gewekt. De rust, privacy en harmonie die ze bieden, dankzij hun ligging midden in de natuur en de totale afwezigheid van storende geluiden, maken ze onweerstaanbaar.

Makelaars in Cocentaina: uw partner om het landelijke leven te ontdekken

Als u een liefhebber bent van plattelandstoerisme, hebben onze makelaars in Cocentaina opties die u zullen boeien. De landelijke panden die wij vertegenwoordigen zijn niet alleen plekken om te wonen, maar ook om te genieten van weekendjes weg of langere verblijven. De strategische ligging, omringd door uitbundige vegetatie, en de zonnige ligging nodigen uit tot een gezonde levensstijl in volledig contact met de natuur. Enkele opvallende kenmerken zijn:

 • Barbecuegebied: Om te genieten van buitenmaaltijden in alle rust.
 • Schoorsteen: Creëer een gezellige en warme sfeer in uw landelijke toevluchtsoord.
 • Buitenzwembad: Koel af en ontspan in uw eigen oase.
 • Grote buitenruimtes: Ideale ruimtes voor momenten van vrede en rust.
 • Panoramisch uitzicht: Geniet van een adembenemend uitzicht op de natuur om je heen.

Als u geïnteresseerd bent in landelijke woningen, dan is HOMES IN COSTA BLANCA uw vertrouwde makelaar. Wij zijn gespecialiseerd in landhuizen en landgoederen in de charmante steden in het binnenland van de Costa Blanca, zoals Ontinyent, Benilloba, Bocairent, Gorga, Muro de Alcoy en natuurlijk Cocentaina.

Laat uw landelijke droom uitkomen met de hulp van onze makelaars in Cocentaina

Verlang je naar een vredig en gezond leven? Onze makelaars in Cocentaina zijn er om u te helpen dit te bereiken.Neem contact met ons op onmiddellijk en een van onze vastgoedadviseurs in Cocentaina, die uw taal spreekt, zal u een complete service bieden om de verwerving van uw eigendom te vergemakkelijken.

 • Bel ons: +34 649 430 894
 • Stuur een e-mail: info@homesincostablanca.com
 • Vul het online contactformulier in
 • Bezoek ons op ons kantoor: Calle Miquel d'Helena, 16 - 03828 Planes (Alicante)

Laatste Nieuws15 mei 2024

Bent u op zoek naar een privéparadijs op het platteland? Deze villa...

Wanneer u op zoek gaat naar een villa te koop in Cocentaina , krijgt u de mogelijkheid om een onroerend goed en een benijdenswaardige levensstijl te hebben. Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in je nieuwe landhuis in Cocentaina , waar de rust en schoonheid van de omgeving samen...

Lees meer +


10 mei 2024

Mediterrane groene schatten: ontdek de natuurparken Font Roja en...

Dompel jezelf onder in het groene hart van de Spaanse Middellandse Zee met de natuurparken Font Roja en Sierra de Mariola. Deze beschermde ruimtes zijn een eerbetoon aan de biodiversiteit en een toevluchtsoord voor de avontuurlijke geest, terwijl ze een breed scala aan buitenactiviteiten...

Lees meer +

ONLINE VIEWINGS ONLINE VIEWINGS