Eigenschappen
Instagram Homes in Costa Blanca


WILT U UW EIGENDOM IN ONTINYENT OF COCENTAINA VERKOPEN?

Neem contact met ons op

Landhuizen te koop in Cocentaina Spanje

Als u op zoek bent naar landhuizen te koop in Cocentaina, Spanje, zult u geïnteresseerd zijn in de charme van deze gemeente Alicante, waarvan het symbool het kasteel en de torens van de christelijke muur zijn van waaruit u een prachtig uitzicht over de stad kunt bewonderen. Deze stad in het binnenland van Alicante is enorm populair geworden vanwege de economische activiteit gebaseerd op industrie (voornamelijk textiel) en plattelandstoerisme. Cocentaina heeft een prachtige en uitgebreide natuurlijke rijkdom die het een grote charme geeft als vakantieplek. De natuur is een van de belangrijkste attracties van Cocentaina, omdat het wordt omringd door bergen die uitnodigen tot wandelen en buitenactiviteiten in het nabijgelegen natuurpark Sierra Mariola en Serreta. Daarnaast heeft Cocentaina enkele zeer levendige festiviteiten, zoals de patroonheilige van de Virgen del Milagro (april), de Moren en Christenen (augustus) of de beroemde Kermis van de Heiligen in de herfst, een reis naar de Middeleeuwen met een markt , gastronomie en plezier voor iedereen. Daarnaast wordt Cocentaina gekenmerkt door:

 • Zonnig weer
 • Rustige en levendige omgevingen
 • Infrastructuur met allerlei soorten diensten
 • Nabijheid van Alcoy


Onze landhuizen te koop in Cocentaina Spanje bieden vele voordelen voor wonen, ontspannen uitjes of vakanties

Onze landhuizen te koop in Cocentaina, Spanje, bieden vele voordelen die ze perfect maken als investering, of het nu gaat om een gewone woning, een weekendje weg of vakanties. Ze zijn ideaal voor natuurliefhebbers, omdat ze zich in een landelijke omgeving bevinden en grote percelen hebben waarop u uw eigen tuin, fruitbomen of dieren kunt houden. We presenteren u een brede catalogus van landeigendommen te koop in Cocentaina, Spanje:

 • Herenhuis met meerdere verdiepingen en herenhuizen in het centrum van Cocentaina: met veel charme, die de traditionele stijl van de lokale architectuur behouden. Ze bevinden zich in het historische centrum van Cocentaina, vlakbij de kerk, het stadhuis en de markt.
 • Gerenoveerde chalets met een groot aantal kamers, barbecue en veranda. Sommige hebben een zwembad of een vlot. Ze bieden privacy, rust en frisse lucht.
 • Rustieke eigendommen: dit soort eigendommen hebben veel potentieel, aangezien ze naar uw wens kunnen worden hervormd, waarbij de charme van het oude behouden blijft of moderne elementen worden toegevoegd. Bovendien hebben ze grote stukken land, met typische gewassen van het gebied, zoals olijfbomen en fruitbomen.
 • Villa's in traditionele stijl en in de natuur: het zijn hoogwaardige eigendommen en bevinden zich in urbanisaties of woonwijken met goede verbindingen en diensten. Bovendien hebben ze een eigen zwembad, tuin, terras, barbecue, parkeerplaats...


Hoe slaagt u erin een van onze landhuizen te koop in Cocentaina, Spanje te kopen?

Om het meest geschikte huis voor u te kiezen uit onze landhuizen te koop in Cocentaina, Spanje, kunt u het beste onze hulp inroepen. Wij zijn het toonaangevende makelaarskantoor in de regio. Wij zijn een toonaangevend makelaarskantoor in Cocentaina dat bereid is om een gepersonaliseerde lijst met huizen op te stellen die zijn aangepast aan uw smaak en voorkeuren. U hoeft ons alleen maar uw wensen te vertellen via:

 • +34 649 430 894
 • info@inmocamps.com
 • Calle Miquel d'Helena, 16 Planes (Alicante)

Laatste Nieuws15 mei 2024

Bent u op zoek naar een privéparadijs op het platteland? Deze villa...

Wanneer u op zoek gaat naar een villa te koop in Cocentaina , krijgt u de mogelijkheid om een onroerend goed en een benijdenswaardige levensstijl te hebben. Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in je nieuwe landhuis in Cocentaina , waar de rust en schoonheid van de omgeving samen...

Lees meer +


10 mei 2024

Mediterrane groene schatten: ontdek de natuurparken Font Roja en...

Dompel jezelf onder in het groene hart van de Spaanse Middellandse Zee met de natuurparken Font Roja en Sierra de Mariola. Deze beschermde ruimtes zijn een eerbetoon aan de biodiversiteit en een toevluchtsoord voor de avontuurlijke geest, terwijl ze een breed scala aan buitenactiviteiten...

Lees meer +

ONLINE VIEWINGS ONLINE VIEWINGS