Eigenschappen
Instagram Homes in Costa Blanca


WILT U UW EIGENDOM IN ONTINYENT OF COCENTAINA VERKOPEN?

Neem contact met ons op

Landhuizen te koop in Cocentaina

Gelegen tussen de Sierra de Mariola en de rivier de Serpis, in een natuurlijke omgeving van grote schoonheid en diversiteit, zijn onze landhuizen te koop in Cocentaina de beste landelijke bestemmingen om de verbinding te verbreken. Deze stad met mediterrane traditie biedt andere voordelen die je niet over het hoofd mag zien, zoals:

 • Breed scala aan diensten en onverslaanbaar klimaat: met meer dan 300 zonnige dagen per jaar zijn de winters mild, zodat je op elk moment kunt genieten van je favoriete buitenactiviteiten.
 • Feestelijke traditie: die komt tot uiting in evenementen zoals de Fira de Tots Sants, het Patroonheiligenfeest ter ere van Sint Hippolytus Martelaar, het Moren- en Christenenfeest, Carnaval en de Paasweek.
 • Lokale gastronomie: de typische keuken valt ook op, met gerechten als gebakken rijst, olleta contestana, blanquet en pastissets.

Bovendien hebben onze eigendommen te koop in Cocentaina een grote populariteit verworven op de vastgoedmarkt, en wekken ze zowel nationaal als internationaal grote belangstelling op vanwege de rust, privacy en harmonie die ze bieden dankzij hun ligging: omringd door de natuur en met een totale afwezigheid van storende geluiden.


Als je een liefhebber bent van plattelandstoerisme, zullen onze landhuizen te koop in Cocentaina je betoveren

Onze landhuizen te koop in Cocentaina zijn buitengewoon aantrekkelijke opties om te wonen, te genieten van weekendjes weg of langere tijd door te brengen. Hun bevoorrechte locaties, omringd door bomen en weelderige natuur, en hun oriëntaties die optimaal gebruik maken van het zonlicht, geven je de mogelijkheid om een gezonde levensstijl aan te nemen in volledig contact met de natuurlijke omgeving. Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn:

 • Barbecueplaats om te genieten van maaltijden in de buitenlucht.
 • Open haard om een gezellige sfeer te creëren.
 • Buitenzwembad om af te koelen en te ontspannen.
 • Grote buitenruimtes om te genieten van momenten van rust.
 • Nabijheid van de recreatiemogelijkheden die Cocentaina te bieden heeft.
 • Indrukwekkend panoramisch uitzicht op groene ruimten.

Als je geïnteresseerd bent in landelijk onroerend goed, dan is HOMES IN COSTA BLANCA het ideale makelaarskantoor voor jou, want wij zijn gespecialiseerd in landhuizen en fincas in de pittoreske dorpjes in het binnenland van de Costa Blanca: Ontinyent, Benilloba, Bocairent, Cocentaina, Gorga, Muro de Alcoy...


Markeer een keerpunt in je leven en verhuis naar een van onze landhuizen te koop in Cocentaina

Als je op zoek bent naar een rustig en gezond leven, kies dan voor een van onze landhuizen te koop in Cocentaina. Neem onmiddellijk contact met ons op en een van onze makelaars, die vloeiend uw taal spreekt, zal u een complete service bieden om de aankoop van dit huis te vergemakkelijken.

 • Bel ons op: +34 649 430 894.
 • Stuur ons een e-mail naar info@homesincostablanca.com.
 • Vul het contactformulier in.
 • Bezoek ons kantoor gelegen aan calle Miquel d'Helena, 16 - 03828 Planes (Alicante).

Laatste Nieuws15 mei 2024

Bent u op zoek naar een privéparadijs op het platteland? Deze villa...

Wanneer u op zoek gaat naar een villa te koop in Cocentaina , krijgt u de mogelijkheid om een onroerend goed en een benijdenswaardige levensstijl te hebben. Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in je nieuwe landhuis in Cocentaina , waar de rust en schoonheid van de omgeving samen...

Lees meer +


10 mei 2024

Mediterrane groene schatten: ontdek de natuurparken Font Roja en...

Dompel jezelf onder in het groene hart van de Spaanse Middellandse Zee met de natuurparken Font Roja en Sierra de Mariola. Deze beschermde ruimtes zijn een eerbetoon aan de biodiversiteit en een toevluchtsoord voor de avontuurlijke geest, terwijl ze een breed scala aan buitenactiviteiten...

Lees meer +

ONLINE VIEWINGS ONLINE VIEWINGS