Eigenschappen
Instagram Homes in Costa Blanca


WILT U UW EIGENDOM IN ONTINYENT OF COCENTAINA VERKOPEN?

Neem contact met ons op

Landhuizen te koop in Ontinyent

Als u op elk moment van het jaar op zoek bent naar een toevluchtsoord om de verbinding te verbreken, dan zijn onze landhuizen te koop in Ontinyent uw beste keuze. Het charmante stadje Ontinyent, landinwaarts gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, wordt omringd door prachtige landhuizen, ideaal om deze zomer te ontspannen door contact te maken met de natuur en te genieten van verfrissende baden in uw eigen zwembad. Daarnaast ga je een gezond, mediterraan en ontspannen leven leiden in een landelijke omgeving met veel bezienswaardigheden:

 • zult genieten van wandelroutes langs de rivier de Clariano , een stroom van kristalhelder water omgeven door uitbundige vegetatie.
 • kunt zwemmen in natuurlijke zwembaden , geschikt om in te zwemmen, gelegen in het natuurgebied van Pou Clar, beschouwd als een van de meest populaire plaatsen in Ontinyent.
 • zult comfortabel wonen dankzij de gemakkelijke toegang tot allerlei diensten in de stad (supermarkten, slagers, apotheken, restaurants...)
 • profiteert 320 dagen per jaar van de zonnestralen en doet allerlei buitenactiviteiten, ongeacht de tijd van het jaar.


Onze landhuizen te koop in Ontinyent bieden u alle comfort en faciliteiten om in harmonie met de natuur te leven

Ontdek de voordelen van wonen in een van onze landhuizen te koop in Ontinyent. Bij HOMES IN COSTA BLANCA bieden we u een interessante selectie van huizen die passen bij uw voorkeuren en behoeften. We hebben een grote verscheidenheid aan eigendommen met één of meerdere verdiepingen en met verschillende aantallen slaapkamers en badkamers, zodat u kunt kiezen op basis van de behoeften van uw gezin. Ons aanbod omvat zowel instapklare woningen als panden die naar uw wens gerenoveerd kunnen worden . Als u geïnteresseerd bent in het doorvoeren van hervormingen, het opnieuw inrichten van de tuin of het bouwen van een zwembad, hebben wij de beste professionals in de sector die u de beste oplossing zullen bieden. Ontdek deze gepersonaliseerde selectie en ontdek een uitgebreide lijst van eigendommen te koop in Ontinyent, waar u het huis van uw dromen kunt ontdekken:

 • Charmante chalets met traditioneel design en zwembad.
 • Elegante mediterrane designvilla's.
 • Landhuizen met alle comfort.
 • Boerderijen met grote landoppervlakten.


Als u op zoek bent naar een tweede verblijf om u los te koppelen van uw dagelijkse leven, dan zijn onze landhuizen te koop in Ontinyent zeer goede opties

Wilt u deze zomer een ruime woning op het platteland hebben om de hele familie bij elkaar te brengen of genieten van het gezellige gezelschap van vrienden tijdens uw vakantie? Dan zijn onze landhuizen te koop in Ontinyent opties die het overwegen waard zijn . Wij geven u vrijblijvend informatie en begeleiding en als u besluit een van onze woningen te kopen, begeleiden wij u van begin tot eind in elke fase van de aankoop van uw nieuwe woning. U zult zien dat het proces zeer aangenaam en eenvoudig zal zijn.

 • Vul dan het contactformulier in dat u op onze website vindt.
 • Telefoonnummer: +34 649 430 894.
 • Stuur een e-mail naar: info@homesincostablanca.com.
 • U kunt ons ook bezoeken op ons kantoor, gelegen aan de Calle Miquel d'Helena, 16 - 03828 Planes (Alicante).

Laatste Nieuws15 mei 2024

Bent u op zoek naar een privéparadijs op het platteland? Deze villa...

Wanneer u op zoek gaat naar een villa te koop in Cocentaina , krijgt u de mogelijkheid om een onroerend goed en een benijdenswaardige levensstijl te hebben. Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in je nieuwe landhuis in Cocentaina , waar de rust en schoonheid van de omgeving samen...

Lees meer +


10 mei 2024

Mediterrane groene schatten: ontdek de natuurparken Font Roja en...

Dompel jezelf onder in het groene hart van de Spaanse Middellandse Zee met de natuurparken Font Roja en Sierra de Mariola. Deze beschermde ruimtes zijn een eerbetoon aan de biodiversiteit en een toevluchtsoord voor de avontuurlijke geest, terwijl ze een breed scala aan buitenactiviteiten...

Lees meer +

ONLINE VIEWINGS ONLINE VIEWINGS