Eigenschappen
Instagram Homes in Costa Blanca


WILT U UW EIGENDOM IN ONTINYENT OF COCENTAINA VERKOPEN?

Neem contact met ons op

Makelaars in Ontinyent Spanje

Bent u op zoek naar makelaars in Ontinyent Spanje om de aan- of verkoop van een woning uit te voeren? Bij Inmocamps zijn we specialisten in:

  • landhuizen, chalets, boerderijen en herenhuizen in Ontinyent, evenals in Cocentaina en Muro de Alcoy
  • appartementen, villa's en bungalows in charmante kustbestemmingen zoals Benidorm, Polop, Benissa, Albir, El Campello...

Onze ervaring omvat de hele Costa Blanca, zowel landinwaarts als aan de kust, en omvat de mooiste steden in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje. Wij zijn een referentie voor wie een landhuis of een rustiek perceel wil kopen in de regio Alicante of Valencia. Dankzij onze specialisatie en gepersonaliseerde klantenservice heeft Inmocamps erkenning gekregen als een van de meest aanbevolen vastgoedbedrijven online, ondersteund door

  • de uitstekende feedback van onze oude klanten
  • een breed scala aan charmante en betaalbare traditionele huizen.

We zijn er zeker van dat u in ons onroerend goed het bejaardentehuis zult vinden waar u zo naar verlangt voor uw welverdiende rust. Naast onze wederverkoopwoningen hebben wij een interessante portefeuille nieuwbouwwoningen die u zullen verrassen. Van fantastische appartementen in Cumbre del Sol, de exclusieve urbanisatie van Benitachell, tot indrukwekkende moderne villa's op slechts enkele kilometers van Benidorm. Hier vindt u de mooiste mogelijkheden in de natuur en aan het strand.

We hebben makelaars in Ontinyent Spanje met uitgebreide ervaring en toegewijd om uw dromen waar te maken

Inmocamps bestaat uit een team van makelaars in Ontinyent Spanje die meer dan 15 jaar ervaring in de sector hebben opgebouwd. Onze inzet voor continue training en persoonlijke aandacht onderscheidt ons. We werken eraan om de beste service te bieden aan onze internationale klanten die ons vertrouwen.

  • We bieden u een hechte en vertrouwde behandeling die het hele proces zal vergemakkelijken.
  • Ons team van vastgoedadviseurs in Ontinyent Spanje zorgt voor alle nodige stappen zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de heldere Costa Blanca, zijn stranden, vrijetijdsactiviteiten en heerlijke gastronomie.

We zijn niet alleen gepassioneerd door de vastgoedsector, maar ook door de bouwwereld. Als u het huis van uw dromen niet kunt vinden in onze uitgebreide catalogus, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Inmocamps onderhouden we nauwe relaties met de beste bouwbedrijven, waardoor we uw dromen kunnen realiseren. Als u een woning heeft gekocht die gerenoveerd moet worden, zijn wij er ook om u te helpen. Door een volledig dienstenpakket te hebben, bieden we onze klanten gemoedsrust in alle stadia van het koop- of verkoopproces.

Vertrouw op onze makelaars in Ontinyent Spanje

Of u nu op zoek bent naar een landelijk onroerend goed in Alicante of Valencia Om in contact te komen met de natuur, of om uw huidige woning te verkopen, kunt u rekenen op het professionele advies van onze makelaars in Ontinyent Spanje. We zullen u graag begeleiden, adviseren en elk juridisch of financieel aspect oplossen dat u nodig heeft.

  • Telefoon: +34 649 430 894
  • E-mail:info@inmocamps.com
  • Bezoek ons op: Calle Miquel d'Helena, 16 – 03828 Planes (Alicante).

We horen graag snel van u!


Laatste Nieuws25 jun 2024

In ons makelaarskantoor aan de Costa Blanca vindt u het huis dat u...

Droom je van wonen in een zonnig paradijs in het Spaanse oosten? In ons makelaarskantoor aan de Costa Blanca hebben we een gevarieerde portefeuille met woningen waar u het huis kunt vinden dat u altijd al wilde hebben. De Noord-Costa Blanca: een natuurlijke, diverse en charmante omgeving...

Lees meer +


17 jun 2024

Kunt u zich een privéparadijs aan de Costa Blanca voorstellen? Dit...

Wat is er speciaal aan dit onroerend goed te koop in Alcoy? Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt in het hart van de Noord-Costa Blanca, omringd door idyllische natuurlijke landschappen. Wonen in het natuurpark Fuente Roja van Alcoy biedt u de mogelijkheid om te genieten van de rust en...

Lees meer +

ONLINE VIEWINGS ONLINE VIEWINGS